Hello again

Idag skall jag uppdatera er med det som hänt det senaste! Jag har haft lite fullt upp men idag skall ni få se och höra!! :)
Så kika in om en liten stund igen!!
Puss på er!

Pics - Blooond :)

Haha, har blivit en Photo Boothnörd....sorry!!
Puss

Ny blondin i stan!

Hejsan Svejsan!
Idag har jag klippt och färgat håret på Paus i Breared, ÄNTLIGEN!!!
Det var nästan pinsamt i början när hon kollade igenom mitt hår....
- När klippte du dig senast egentligen, frågade hon!?
- Nääe, det var väl någon gång i Augusti tror jag, sa jag generad..... :/
Sjukt pinsamt, men nu kan jag äntligen tycka om mitt hår igen! :)
Vad tycks?
:)
Imorgon fyller systeryster år. Då blir det Johns Place, SMARRENS!!
Då ska ni få reda på vad jag har köpt till henne, mohaha.......
Puss på er

Sööt!!

Fick precis ett mail från baby:

Heji,

Vad duktig du ær ælskling. Du skriver vældigt intressant :)
Två kommentarer.
1. Jag ær nærmare 25 æn 30
2. Du tog mest plats i sængen

Ælskar dig, puss!

Söötnosen har lite åldersnoja.. ;)

Men då vill jag slänga några kommentarer till dig då Erik.

1. Okej kanske det men snart så älskling, snat så! ;)
2. Du ljuger!!!!!!

Älskar dig också <3

Om det är någon som undrar varför han skriver med norska bokstäver är det inte för att han är norsk eller för att han vill verka häftig, utan för att han bor i norge och jobbar med en norsk dator. Får även sånna sms........Jag vet,jag vet.. aaas jobbigt...........

Det är bara att lära sig leva med det! <3 :)

Ursäkta mitt utseende på denna bild men titta på Erik istället, han är en pudding <3


Stockholm Söndag - Måndag <3

Dag

Vi gick upp och var relativt pigga eftersom att vi gick och la oss tidigt dagen innan. Det var skönt att komma in till stan i tid denna dagen så man hann kika och strosa runt lite utan att stressa. Erik köpte två tröjor på Solo som var jätte fina.
När vi kände att vi hade gjort det vi kände för i shoppingväg drog vi till Mosebacke för att träffa några andra av Eriks kompisar. Alla var jättetrevliga och mycket välkomnande! Där satt vi ett bra tag och pratade och skrattade! Sjukt härliga människor, det var länge sedan jag skrattade på det viset!
Ett par glas rödtjut och en hotshot senare bestämde jag och Erik oss för att gå och ta någonting att äta innan kvällen.
Vi gick till en jättemysig asiatisk restaurang och åt wok och nudlar, mumma!
När klockan började närma sig åtta begav vi oss mot Shires place för lite förfest som var mycket trevlig.
När sedan alla började bli lite runda om fötterna begav vi oss till ett ställe som heter Patricia som är en gayklubb. Stället är även belägen på en båt!
Sjukt mycket människor och värsta labyrinten.. Så fort man gick 15m åt ett håll hittade man knappt tillbaka. Men det var grym musik och alla var på topp!
Det enda jag själv tyckte var lite obehagligt var när en tjej kom fram och juckade mot min rumpa. Där blev det lite väl mycket för mig.....Menmen det kanske inte var så konstigt egentligen. Jag var ju på en gayklubb så vad skulle hon tro!!!?
Efter en grym kväll och lite mycket alkohol i kroppen begav vi oss iväg för lite nattamat för att sedan ta taxi tillbaka till Täby!
Måndag

Måndagen blev kort. Erik packade först hans väska och sedan min (tack älskling) medan jag låg och var helt utslagen i sängen. Vi småstadstjejer är inte vana vid sånt ös.
Sedan var det bara snabbt att klä på sig och äta lite frukost innan vi lämnade Stockholm.
Min helg har varit helt fantastisk och jag längtar så fruktansvärt mycket tillbaka... Jag älskar Stockholm och storstadslivet, det är verkligen något för mig..

Om ni vill ha vägbeskrivning till Grill Ruby eller till Patricia är det bara att fråga. Andra frågor också för den delen, jag svarar på nästan allt! :)

Stockholm Lördag <3

Lördag

Vi var helt dödströtta på lördag morgon så vi bestämde oss för att ta det mycket lugnt just denna dagen. Synd bara att det var Påskafton men det gjorde inte särskillt mycket för varken mig eller Erik, det kändes faktiskt riktigt skönt!!
Vi började med att ta en promenad i solskenet. Det var hur skönt som helst. Jag hatar egentligen att gå men då var det faktiskt rätt okej.
När vi kom hem var det påskmiddag med hela Eriks familj. Jag kunde dessvärre inte äta så mycket eftersom att man kände sig rätt så mosig sådär dagen efter....
När dom senare gav förslaget om att ta en promenad kände jag att jag hade gjort mitt för den dagen. En promenad får la gå men tvåå.....NO WAY!! För en nybörjare som jag är det nog bäst att ta det lilla lugna så jag och Erik bestämde oss för att gå och ta oss en tupplur istället medan de hurtiga fick göra sitt!
På kvällen bakade jag och Erik en sen pizza!
Klockan 22 började vi båda få tillbaka matlusten och blev så fruktansvärt hungriga. Vi gick då ned till affären och köpte oss lite deg och andra gottigheter vi ville smaksätta vår pizza med. Det blev även en stor påse chips och 1/2 kg godis.....Fet mat, chirrisar och sött,surt och salt gör susen på baksmällan.
Medan pizzan fick stå och grädda i ugnen gjorde vi det mysigt på Eriks rum och förberedde New Moon som vi kikade på till maten.
Blev en aning besviken på filmen faktiskt, kändes som om det bara var en väg till nr 3? Erik somnade typ hela tiden så jag fick köra armbågen i sidan på honom ett flertal gånger.
Visst ser den sjukt smarrig ut?
Ena halvan fick bli en klassisk Hawaii och andra halvan blev en Salami al Tomato..? Ja, ni fattar.....

Detta var min och älsklingens mysiga Påskafton!!

Stockholm Torsdag - Fredag <3

Förmiddagen

Min helg har varit fantastisk!! Arbetade halvdag i torsdags för att kunna göra mig iordning med packning och duschning. Sedan bar det av till Landvetter! Planet gick 19.10 så det var skönt att man slapp stressa från jobbet.
Fick min biljett för ett pangpris så jag var hemskt så nöjd!! :)
I torsdags var vi bara hemma och tog det lugnt men i fredags var vi på shoppingrunda. Köpte mig ett par sjukt snygga Armani-solglasögon. Jag blev så himla förälskad i dom när jag provade dom så jag var bara tvungen att ha dom!! Sedan köpte jag mig ett par låga, vita converse! Kände att det var dags att byta ut mina gamla.
Slussen!
Kväll

På kvällen var vi ute och åt med Eriks vänner Magnus och Lisa på Grill Ruby i Gamla Stan! Ett helt fantastiskt ställe och maten var himmelsk!! Ååh, bara jag får upp tanken om maten jag åt så längtar jag tillbaka! Det där skall bli en tradition, varje gång jag besöker Stockholm skall jag dit och äta! You Have To Go There!!




Efter Middagen.

Då besökte vi Eriks vänner hemma hos "Virpan". Där var det förfest för fulla muggar, så det var jag och pojkarna som sedan drog oss utåt. Vi gick då till ett ställe som heter Strand som ligger i Hornstull. Sjukt mysigt och gott ställe med mycket dans, lite rundpingisspelande och limbo!! Haha, det var länge sedan man gjorde något sånt.. Jag kom sist i rundpingisen (åkte ut 4 ggr) men jag var grym på limbo! Kom faktiskt tvåa, så det så!!
Efter mycket skratt och en väldigt trevlig kväll tog vi taxi hem till Täby igen och knödde ihop oss i 90-sängen!
Fy farao vad trångt det där är! En 27-(snart 30...) år gammal man tar ändå ganska mycket plats så själv får jag ligga på en yttepytteliten kant......Man kan säga såhär: -Jag sov mindre bra denna helgen, men det var det värt!
(Förlåt Erik för snart 30) Jag var bara tvungen.... ;)
Hampus, även kallad Böke eller också Lusse, jag och Sebbe, även kallad Fylking
Victor, även kallad Virpan och en annan människa jag inte känner.
Erik, även kallad Hakan eller också Kongo? <3
Asså alla dessa smeknamn....Helt sjukt!!

Detta var våran Torsdag och Fredag <3

SORRY!

Fan, dålig uppdatering! Har inte hunnit med att uppdatera er här nu när jag varit i Stockholm, men ni ska få alla smaskiga detaljer!! Så kika in om en liten stund! ;)


RSS 2.0